Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Pension til selvstændige

Selvstændige

Plus Pension

Plus Pension er et selvstændigt brand i PensionsSelskabet pension & health care services, og er målrettet dig som selvstændig. Med Plus Pension har du mulighed for at få adgang til samme, gode vilkår på pensionsordningen som på en virksomhedsordning.

Vi forstår at man som selvstændig er følsom overfor uforudsigeligheder. Derfor tilbyder vi en række fordele, som kan gøre fremtidens uoverskueligheder mere overkommelige. 

Læs mere om Plus Pension her.

Opsparing

Vi tilbyder forskellige investeringsmuligheder af din pensionsopsparing. Vores rådgivere kan hjælpe dig med at afklare hvilken investeringsprofil der passer bedst til dine ønsker og behov. Hvis du ønsker at gøre det selv, kan du også selv varetage investeringerne.

Forsikring

Forsikringerne dækker økonomisk, hvis der sker noget på vejen frem til din pensionering, på den måde er du sikret at det økonomiske grundlag er på plads, uanset om du er rask og kan arbejde eller er syg i en kortere eller længere periode.

Sundhedsforsikring

En god sundhedsordning kan i yderste tilfælde være med til at sikre, at virksomheden ikke går i stå fordi fordi du er blevet ramt af stress eller er kommet ud for en ulykke. Der er ubegrænset adgang til fysioterapi, kiropraktor, psykolog, operation m.v.

Dækning ved død

Hvis man desværre bliver nødt til at efterlade sine elskede før tid, kan det være en uoverskuelig situation for familien. Hvis uheldet er ude, udbetales et beløb, så livet - ihvertfald økonomisk set - kan køre videre indtil den nye virkelighed melder sig.

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300