Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Godt nytår 2022

Godt nytår 2022

Godt nytår 2022

Hele teamet hos PensionsSelskabet pension & health care services håber, at I alle får en god jul og ønsker jer et godt nytår.

Vi ser frem til et år, hvor vi - i samarbejde med AP Pension, Euro Accident, Nordnet, Dansk Sundhedssikring, Købstædernes Forsikring, Dansk Tandforsikring, Forenede Gruppeliv, Gjensidige og Dansk Lønsikring - bestræber os på at blive endnu bedre og gøre det mere værdiskabende for jer at være kunde hos os.

Fra 2022 stiller finanstilsynet nye krav tll pensionsselskaberne, som betyder at der fremadrettet skal være balance mellem indtægter og udgifter til syge- og ulykkes-forsikringer f.eks. tab af erhvervsevne.

Indtil nu har de fleste pensionsselskaber givet en betydelig rabat på dem, men fra 2022 og frem forventer vi at alle selskaber hæver priserne. Dette gør sig dog ikke gældende for vores samarbejdspartner Euro Accident som fastholder de gældende priser. I er naturligvis velkommen til at kontakte os hvis i ønsker at høre mere.

Det betyder bl.a. at AP Pension hæver sine priser, men vi vurderer fortsat at AP Pension ligger godt i markedet når man tager hensyn til forsikringsbetingelser, omkostninger og afkast, ligesom AP Care og strategisk sundhed er en del af servicepakken.

LOYALITETSBONUS

AP Pension er et kundeejet pensionsselskab, og derfor er kunderne dermed også ejerne. Det er derfor også helt naturligt, at AP Pension giver en del af et eventuelt overskud tilbage til sine kunder. Udbetalingen sker i form af loyalitetsbonus, og i 2021 tilbagefører AP Pension 0,2% af depoterne, svarende til i alt 280 mio. kroner. De sidste 5 år har AP Pension tildelt i alt 1.230 mio. kroner, svarende til et årligt gennemsnit på 0,28% årligt.

RISIKOBONUS

Udover et godt afkast og mulig loyalitetsbonus, tilbyder vi også risikobonus. Fra 2022 gives en markant del af et forsikringsoverskud retur til jer. Som kunde placeres I i en selvstændig gruppe, der årligt opgøres.

Gruppen består historisk af en række sunde og raske kunder og har derfor haft færre forsikringsudgifter.

Bonus anvendes til at øge opsparingen og udbetales i lighed med loyalitetsbonus.

AFKAST

Pr. 15. december 2021 lå afkastet på op til 16,13% ÅTD, og f.eks. har AP bæredygtig givet 15.84% ÅTD i afkast i 2021. AP Pensions afkast har været rigtig godt de sidste år, og pr. 31. december 2020 lå AP Pension i toppen set over 1, 3 og 5 år. For 2021 forventes AP Pension også at ligge i top 3 ift. de andre kommercielle pensionsselskaber.

LANDSDÆKKENDE OG LOKAL

Med 12 kontorer fordelt over hele landet er vi fortsat tæt på jer, men nu med en endnu stærkere organisation i ryggen. Det betyder, at I beholder den samme nære relation og rådgivning, som I kender, men med en række nye fordele.

Vores servicekoncept giver jer og jeres medarbejdere adgang til personlig-, telefonisk og e-rådgivning efter behov, og i bliver som minimum kontaktet én gang årligt for et dialogmøde.

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300