Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Pension til firmaer

Firmaordning

Pension

Med en firmaordning kan du som arbejdsgiver sørge for, at dine medarbejdere sikres en god pensions- og forsikringsløsning.

Vores løsninger er fleksible, hvilket betyder at pensions- og forsikringsordningen kan tilpasses til den enkelte medarbejders behov i form af højere forsikringsdækninger eller større indbetaling.

HR Support

Ved udsigt til længerevarende sygdom tilbydes HR-support, i form af hjælp til og håndtering af formalia, muligheder og prioriteringer. Det hjælper både arbejdsgiver og medarbejderen kommer bedst muligt igennem forløbet.

Fleksibilitet

Ordningen er fleksibel og kan tilpasses den enkelte medarbejders behov, ønsker og eventuelle overenskomstforhold. Det giver medarbejderne mulighed for fleksible indbetalinger, valgfri økonomisk sikkerhed og valgfri opsparingsform.

Udbetaling ved sygdom

Arbejdsgiver kan modtage kompensation, hvis en medarbejder langtidssygemeldes i mere end 3 måneder. Det letter den økonomiske byrde for arbejdsgiveren, mens man venter på at medarbejderen kan komme tilbage på arbejde.

APV

Firmaet tilbydes en årlig arbejdspladsvurdering (APV). Det er gratis og giver jer et indblik i, hvor der evt. er behov for at gøre en indsats og derudfra udarbejdes en handleplan. Dermed opnås et bedre arbejdsmiljø, øget trivsel og en bedre bundlinje.

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300