Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Tryghed ved Alvorlig Sygdom

Tryghed ved Alvorlig Sygdom

Når alvorlig sygdom rammer, er det afgørende at have den rette støtte og behandling. Med vores Alvorlig Sygdomsforsikring er du beskyttet med omfattende dækning, der inkluderer behandling, undersøgelser og second opinion i udlandet. Vi tager os også af din rejse, ophold, medicin og efterbehandling. Og du behøver ikke stå alene; en ledsager kan være ved din side under hele forløbet.

 

Hvad vores Alvorlig Sygdomsforsikring indeholder:

Behandling på klinik i udlandet:

Når en skade er godkendt, og et behandlingssted er fundet, sørger vi for at koordinere din rejse til destinationen. Specialistklinikken vil altid være uden for din bopælsland. Vi tager os også af transport til og fra hospitalet.

Efterbehandling og pleje:

Efterbehandling og medicin vil normalt finde sted i dit bopælsland. Hvis dette ikke er muligt, dækker vi også disse omkostninger i udlandet.

Undersøgelser under behandling:

De alvorlige sygdomme behandles med de nødvendige undersøgelser, herunder lægebesøg under indlæggelse, laboratorieundersøgelser, røntgen og billeddiagnostik, medicin, blodtransfusioner og strålebehandling.

Behandling i udlandet:

Når skaden er godkendt, og behandlingsstedet er fundet, tager vi os af booking af din rejse. Behandlingen vil altid finde sted uden for din bopælsland. Vi sørger også for transport til og fra hospitalet og lufthavnen.

Second opinion:

Forsikringen dækker en uvildig second opinion fra en speciallæge i udlandet inden for de fire alvorlige sygdomme.

Ledsager:

Vi dækker omkostningerne, så én ledsager kan tage med under ophold og behandling i udlandet. Hvis patienten er et barn, dækker forsikringen 2 ledsagere under opholdet.

Ambulancetransport til lands eller i luften:

Vi sørger for passende ambulancetransport afhængigt af dine behov.

Medicinsk samt kirurgisk behandling:

Forsikringen dækker behandling af følgende alvorlige sygdomme:

  • Kræft (enhver malign tumor og forstadier)
  • Hjerte/kar (kardiovaskulær kirurgi)
  • Neurokirurgi (interkraniel og speciel rygkirurgi)
  • Transplantationer

 

Vi ønsker at give dig tryghed i en udfordrende tid. Bemærk, at forsikringen dækker specifikke sygdomme i overensstemmelse med vores vilkår. Læs venligst vilkårene omhyggeligt for fuld klarhed om dækningsområdet. Din forsikringssum er 1.000.000 euro pr. person pr. år og 2.000.000 euro pr. person i forsikringstiden.

 

Du viderestilles til Dansk Sundhedssikrings hjemmeside, hvorpå du kan købe Alvorlig sygdom dækning - skriv koden "PHCS".

Læs mere og bestil Alvorlig Sygdom her - skriv koden PHCS

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300