Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Investering

Investering

De finansielle markeder var i 2021 præget af nervøsitet og en konstant usikkerhed. Men det har ikke forhindret AP Pensions investeringsafdeling i at opnå flotte positive afkast til vores kunder i 2021.

Selvom det blev et nervøst og usikkert år på de finansielle markeder, så er der ingen grund til at skele nervøst til sit afkast som kunde i AP Pension. For hos de kunder, der sparer op i livscyklusproduktet AP Active, har en kunde med ti år til pension fået et afkast før skat på 13,4 procent i 2021, mens afkastet er på 19,4 procent for en kunde med 30 år til pension.   

- I AP Active er der nogle rigtig flotte afkast. Særligt it-sektoren, hvor der er tungt investeret, har gjort det rigtig godt, ligesom finanssektoren, hvor der også er store investeringer, klarede det godt. Samtidig har investeringer i medicinalvirksomheder også været gode investeringer i 2021. Samlet set gav det nogle rigtig flotte afkast i AP Active, siger investeringsdirektøren i AP Pension. 

Kunder, der sparer op i AP Bæredygtig, har også god grund til at være tilfredse med deres afkast. En kunde med ti år til pension har nemlig fået et afkast på 12,3 procent før skat i 2021. Mens en kunde med 30 år til pension har fået et afkast på 19,9 procent.

- De flotte afkast i AP Bæredygtig kommer primært fra vores investeringer i reale aktiver som sol- og vindenergi, som har været rigtig gode investeringer for os. I AP Bæredygtig har de også investeringer i it- og medicinalvirksomheder, som bidrager positivt til afkastene. Blandt de kommercielle selskabers produkter med fokus på klima- og bæredygtighed har AP Bæredygtig fået det højeste afkast sidste år, når vi ser på kunder med 30 år til pension. Det er vi stolte af.

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300