Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Pension til private

Privatperson

Pension

Kan man som privatperson få ligeså fordelagtige pensions- og forsikringsløsninger, som hvis du var med i en firmaordning, uden at det skal koste en formue?

Hos PensionsSelskabet pension & health care services kan vi tilbyde private attraktive pensions- og forsikringsløsninger til en fair pris og med mulighed for fradragsret.

Vi har herunder lavet et overblik over, hvilke fordele der er i vores pensionsløsning.

Pensionsopsparing

Vi tilbyder fleksible investeringsmuligheder for din pensionsopsparing. Risikoprofilen kan tilpasses din alder, ønsker og behov. Du kan også selv vælge hvordan din opsparing skal investeres.

Sundhedsforsikring

En pensionsløsning giver dig mulighed for at tilvælge en sundhedsordning, som man altid kan benytte sig af. Der er ubegrænset adgang til blandt andet fysioterapi, kiropraktor, psykolog, m.v.

Økonomisk sikkerhed

Samtidig med at der spares op til pensionen, så sikres du også økonomisk, hvis uheldet er ude. Hvis du bliver syg og ikke er i stand til at arbejde kan forsikringspakken dække økonomisk, uanset om det er en kort eller længere periode.

Flere pensionsordninger

Hvis du har haft tidligere arbejdsgivere, kan det være at du har pension i selskaber, som du ikke indbetaler til. Det kan derfor være en god idé at samle sin pension et sted så der er samme mulighed for førtidspension, færre gebyrer og mere til dig.

Saml din pension

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300