Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Pension

Pensionsordning

Pension

En pensionsordning gør at du har et økonomisk sikkerhedsnet og en tilstrækkelig opsparing, når du forlader arbejdsmarkedet. Din opsparing og forsikringsløsning tilpasses efter dine ønsker og behov.

PensionsSelskabet pension & health care services samarbejder bl.a. med AP Pension, Euro Accident, Nordnet m.fl. og tilbyder pensionsløsninger til firmaer, selvstændige og privatpersoner.

 

Pension til firmaer

Vores pensionsordninger til virksomheder målretter sig til den enkelte virksomheds værdier, behov og ønsker. Vores løsninger er fleksible, således at den tilpasses præcis den enkelte ansatte.

Læs mere

Selvstændig

Vores pensionsløsning til selvstændige erhvervsdrivende giver dig rig mulighed for at kombinere dine behov for opsparing med en attraktiv forsikringspakke og evt. sundhedsforsikring.

Læs mere

Pension til private

Vores pensionsløsning til private kan bestå af en pensionsopsparing, ligesom den kan kombineres med en sundhedsforsikring, tandforsikring, lønsikring og personforsikringer.

Læs mere

Flere ordninger?

Har du pensionsopsparinger flere steder, betaler du sikkert også gebyrer forskellige steder. Derfor kan du spare administrationsomkostninger og få et overblik ved at samle dine opsparinger.

Ring til os

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300