Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Forsikring

Forsikring

Forsikringspakken

Et vigtigt element i pensionsordningen er forsikringspakken. Der er ofte en grunddækning, men den passer måske ikke til alle. Derfor tilbyder vi en personlig gennemgang, hvor hvert enkelte medarbejder får information, rådgivning og anbefalinger, som sikrer en løsning, der passer til individuelle ønsker og behov.

Tab af erhvervsevne

En forsikring ved tab af erhvervsevne sikrer økonomisk, hvis man i en kortere eller længere periode mister eller får nedsat sin erhvervsevne.

Læs mere

Kritisk sygdom

Med en forsikring med kritisk sygdom kan man få udbetalt et skattefrit engangsbeløb, hvis man bliver ramt af én af visse kritiske sygdomme. Listen over omfattede sygdomme opdateres løbende.

Læs mere

Dækning ved død

Med en forsikring ved død, sikres de efterladte økonomisk. Udbetalingen kan ske på en gang eller over en årrække og kan være skattefri, skattepligtig eller en kombination.

Læs mere

Sundhedsforsikring

Den rette sundhedsordning kan medvirke til at fastholde virksomhedens resultater ved at give medarbejderne hurtig hjælp til krop og sind. Forsikringen kan være frivillig eller for alle.

Læs mere

Alvorlig Sygdom

Når alvorlig sygdom rammer, er det afgørende at have den rette støtte og behandling. Med vores Alvorlig Sygdomsforsikring er du beskyttet med omfattende dækning.

Læs mere

Familie360

Familie360 er din uvurderlige følgesvend, når du og din familie står over for alvorlig sygdom. Vi tror på, at en personlig kontaktsygeplejerske kan gøre en afgørende forskel ved at stå ved jeres side og vejlede jer igennem forløbet inden for det offentlige sundhedssystem. Uanset om det er dig selv, dine børn, din partner eller ægtefælle, der bliver ramt af en af de dækkede sygdomme, kan I alle få glæde af Familie360. Vi ønsker at sikre, at hele din nære familie er omfattet af denne støtteordning. Selv bedsteforældre kan tilmeldes, så I også får hjælp, hvis de bliver syge.

Læs mere

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300