Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Vi går sammen

Om os

Vi går sammen

Syv selvstændige rådgivningshuse går sammen i ét landsdækkende - og PensionsSelskabet pension & health care services, som i forvejen har afdelinger i København og Hinnerup, bliver det samlende navn. Det nye partnerselskab styrker dermed forretningsmodellen med lokal rådgivning tæt på kunderne - fremover fra kontorer i ti danske byer.

- I en tid med centralisering i finansverdenen går vi den anden vej og opruster markant på vores lokale tilknytning. Vi er aldrig mere end en time væk fra vores kunder, og det giver dem hurtig hjælp og personlig rådgivning. Vi mærker, at både medarbejdere, direktører og ejerledere sætter pris på den nære relation, som vi tilbyder, siger Stig Wetterstrøm, CEO og partner i PensionsSelskabet pension & health care services.

Produkter fra anerkendte leverandører

Det nye rådgivningshus leverer rådgivning om pension, investering, sundhedsforsikring, lønsikring og erhvervsforsikringer til især små og mellemstore virksomheder. Den primære leverandør er AP Pension, men i sortimentet indgår også løsninger fra blandt andre Købstædernes Forsikring og Nordnet. På toppen af produkterne kommer den lokale service, som er et væsentligt argument for at vælge PensionsSelskabet pension & health care services.

- De store selskaber i pensionsbranchen tilbyder ikke samme grad af personlig rådgivning til virksomheder med under 50 ansatte. Vi vil være dem, der kender vores kunder bedst. Samtidig med at vi giver dem adgang til markedets bedste afkast via AP Pension samt en vifte af attraktive forsikrings- og investeringsløsninger, siger Stig Wetterstrøm og fortsætter:

- Som ét rådgivningshus frem for syv selvstændige samler vi en større knowhow og mulighed for at optimere vores administration med fælles funktioner. Vores specialister kan bruge deres tid på at rådgive kunder, og vi kan opretholde et konkurrencedygtigt koncept i en tid, hvor udgifterne til blandt andet compliance stiger år for år.

Ny mulighed for bonusudlodning

Formelt træder strukturen med det nye partnerselskab i kraft 1. januar 2022. Aftaler og policer i de syv selskaber fortsætter på uændrede vilkår - dog med en ny bonusmulighed, der skal garantere kunderne en fair pris på deres forsikringer.

- Vi har generelt sunde og raske kunder. Det betyder også, at vi historisk har haft en sund balance i vores forsikringsregnskaber. I år med tilstrækkeligt overskud vil vi fremover udlodde en markant andel af overskuddet som bonus til at øge kundernes pensionsopsparing, siger Stig Wetterstrøm.

Han tilføjer, at alle eksisterende virksomhedskunder har fået besked om det nye partnerselskab og vil få et besøg fra deres rådgiver i løbet af de kommende måneder.

FAKTA: HVEM ER MED I DET NYE PARTNERSELSKAB?

Foruden PensionsSelskabet pension & health care services, som bliver det samlende navn, vil følgende selskaber indgå det nye partnerselskab:

  • Pensionsgruppen Herning
  • Pensionsgruppen Esbjerg
  • Dansk Firmapension Aarhus
  • Busk & Hvid
  • PartnerPension
  • Pensionsgruppen Horsens

Kontaktinformation

Stig Wetterstrøm, CEO & partner

PensionsSelskabet pension & health care services

T: +45 2090 4320

E: swe@pensionsselskabet.dk

W: pensionsselskabet.dk

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300