Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Samarbejdspartnere

Om os

Samarbejdspartnere

PensionsSelskabet pension & health care services samarbejder med en række udbydere for at skabe fleksibilitet og flere muligheder for vores kunder. Herunder kan du se vores samarbejdspartnere: 

AP Pension er et 100% uafhængigt og kundeejet pensionsselskab, som varetager opsparinger for over 400.000 kunder. AP Pension har som det første pensionsselskab i Danmark oprettet en investeringsfond, der udelukkende investerer bæredygtigt.

Læs mere

Nordnet et af Nordens største internetmæglere, der håndterer opsparinger og investeringer.

Nordnet er en god kombination til dig, der har en god pensionsordning med sikkerhed og opsparing, og har erfaring og ekstra penge som du selv ønsker at investere.

Læs mere

Gjensidige (tidl. Mølholm) tilbyder bl.a. sundhedsforsikringer til private og erhverv.

Siden 1816 har Gjensidige skabt tryghed for deres kunder ved at sikre liv, helbred og værdier, til præcis de behov den enkelte kunde har.

Læs mere

Vores samarbejdspartner, nemadvokat.dk. tilbyder hjælp til at udarbejde blandt andet testamente.

Du kan hjemme fra sofaen eller køkkenbordet gennemgå hvilke overvejelser, du skal gøre dig i forbindelse med testamente, særeje, børn, m.v.

Der er mulighed for telefonisk rådgivning og testamente m.v. udarbejdes til en fast pris.

Læs mere

Vores samarbejdspartner, Købstædernes Forsikring, tilbyder rådgivning af private forsikringer.

Købstædernes Forsikring tilbyder blandt andet ulykkeforsikring, indboforsikring, bilforsikring, lønsikring m.v. til fordelagtige priser.

Kontakt os, hvis du ønsker at blive kontaktet af en rådgiver fra Købstædernes Forsikring.

Læs mere

Dansk Sundhedssikring tilbyder sundhedsforsikringer.

Deres team består af læger og sygeplejersker, som arbejder tæt sammen med både offentlige og private hospitaler, så du hurtigt kommer til undersøgelse og bliver behandlet.

Dette gælder for alle behandlingskrævende sygdomme – ikke kun dem der
dækkes rent forsikringsmæssigt.

Læs mere

Dansk Lønsikring er den økonomiske tryghed, i tilfælde af arbejdsløshed for  selvstændige og ansatte. Du kan sikre op til 90% af indkomsten, dog max 61.654 kr./mdr. uanset hvilken a-kasse du er tilknyttet.

Læs mere

Dansk Tandforsikring er et medarbejdergode, der sikrer en hjælp til at betaling af op til 80% af tandlægeregningen ved langt de fleste tandbehandlinger. En tandforsikring sikrer øget velbefindende og generel trivsel.

Læs mere

Euro Accident leverer personforsikringer inkl. sundhedsforsikring til både firmaer og selvstændige. Her får du en løsning, hvor du er fri til at placere din pensionsopsparing.

Læs mere