Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Max Matthiessen udvider med to nye virksomheder

Max Matthiessen ekspanderer til Danmark

Stockholm den 23. august 2023

 

Max Matthiessen fortsætter med at fremtidssikre og opkøber nu virksomheder uden for Sverige. Med PensionsSelskabet pension & health care services og StockRate Asset Management etablerer Max Matthiessen en betydelig tilstedeværelse på det danske marked.

– Vi har ambitiøse vækstmål og er i gang med at bringe Max Matthiessen til det næste niveau. Hos os er kunden altid i centrum. Indtræden på det danske marked er meget positivt. Ambitionen er at etablere en tilstedeværelse i Danmark for fremtidig vækst både organisk og gennem opkøb, udtaler Jacob Schlawitz, administrerende direktør i Max Matthiessen.

 

PensionsSelskabet pension & health care services

PensionsSelskabet pension & health care services har en attraktiv forretningsmodel baseret på solide partnerskaber og har vist en god historik, med vækst og ekspansion. Altid med kvalitet som grundlag og fokus på kundens bedste.

Dette betyder en mulighed for at tilbyde vores kunder, med tilstedeværelse i Danmark, et bredere udvalg fra Max Matthiessen. PensionsSelskabet pension & health care services og dets medarbejdere vil følge med på Max Matthiessens vækstrejse med indtræden på det danske marked og Max Matthiessen etablerer sig inden for Life&Pension-segmentet på det danske marked.

– Det er meget lovende, at dette nu bliver virkelighed, og vi ser alle frem til rejsen med Max Matthiessen. Med styrken og erfaringen fra Max Matthiessen kan vi forbedre og udvikle vores serviceniveau og innovative produktsortiment i Danmark, udtaler Stig Wetterstrøm, administrerende direktør hos PensionsSelskabet pension & health care services.

 

StockRate Asset Management

StockRate Asset Management bliver nu også en del af Max Matthiessen. Og Max Matthiessen øger, gennem opkøbet, sin markedsandel inden for Wealth Management-segmentet. Med ambitionen om yderligere international ekspansion inden for Wealth Management er opkøbet af StockRate et godt match. Det giver tilstedeværelse på det danske marked og er et fremragende supplement til Max Matthiessens eksisterende tilbud.

Dette giver også StockRate Asset Managements medarbejdere mulighed for at drage fordel af samarbejder og adgangen til hele Max Matthiessen-koncernens løsninger som en del af deres daglige drift.

Tilbuddene styrkes derfor gensidigt og kommer kunderne til gode som en helhed. Virksomheden har en solid forretningsmodel baseret på gode partnerskaber.

– StockRate Asset Management er en kundecentreret organisation, hvor kundernes behov, ønsker og tilfredshed er i centrum for vores beslutninger, strategier og aktiviteter. Vi stræber altid efter at levere værdi til kunderne gennem skræddersyede produkter, opmærksom kundeservice og konstante forbedringer. Med Max Matthiessen styrkes vi yderligere på dette område, og i fremtiden vil vi tilbyde yderligere investeringsløsninger, som ellers ikke er tilgængelige for danske investorer, siger Kristian Kjer, StockRate Asset Management.

 

Velkommen til Team Matthiessen!

Vi byder PensionsSelskabet pension & health care services og StockRate Asset Management velkommen til Team Max Matthiessen, vi ser frem til at arbejde sammen!

Gennemgående vigtigt for Max Matthiessen er at have kunden i centrum og have fokus på høj kvalitet. Derfor er vi selektive og kun interesserede i virksomheder med dygtige medarbejdere, godt omdømme og hvor holdene trives godt sammen.

PensionsSelskabet pension & health care services og StockRate Asset Management opfylder alle disse dele, og vi er stolte af, at de vil være med på vækstrejsen med Max Matthiessen.

Nu tager vi skridtet uden for Sverige og fremtidssikrer for vores kunder.

 

Fremtiden begynder i dag.

 

Ved spørgsmål kan Hanna Ericsson, Pressechef hos Max Matthiessen AB, og Stig Wetterstrøm, CEO hos PensionsSelskabet pension & health care services, kontaktes på nedenstående;

 

Hanna Ericsson
T: +46 8 613 02 00
E: hanna.ericsson@maxm.se

Stig Wetterstrøm
T: +45 2090 4320
E: swe@pensionsselskabet.dk

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300