Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

En del af noget større

En del af noget større

Landsdækkende

PensionsSelskabet pension & health care services har indgået et nyt landsdækkende samarbejde, der forener syv rådgivningshuse i ét landsdækkende selskab.

Med ti kontorer fordelt over hele landet er vi fortsat tæt på jer, men nu med en endnu stærkere organisation i ryggen. Det betyder, at I beholder den samme nære relation og rådgivning, som I kender, men med en række nye fordele.

Umiddelbart får det ingen betydning for hverken virksomhed eller medarbejdere, da den nuværende service, rådgivning og pensionsløsning fortsætter som i dag, og vores nuværende besætning er blevet udvidet.

Når I engang skal benchmarke jeres nuværende pensionsløsning kan vi byde ind med endnu flere muligheder indenfor forsikring, sundhed og investering, hvis det giver mening for jer og de ansatte.

LOYALITETSBONUS

AP Pension er et kundeejet pensionsselskab, og derfor er kunderne dermed også ejerne. Det er derfor også helt naturligt, at AP Pension giver en del af et eventuelt overskud tilbage til sine kunder. Udbetalingen sker i form af loyalitetsbonus, og i 2021 tilbagefører AP Pension 0,2% af depoterne, svarende til i alt 280 mio. kroner. De sidste 5 år har AP Pension tildelt i alt 1.230 mio. kroner, svarende til et årligt gennemsnit på 0,28% årligt.

RISIKOBONUS

Udover et godt afkast og mulig loyalitetsbonus, tilbyder vi også risikobonus. Fra 2022 gives en markant del af et forsikringsoverskud retur til jer. Som kunde placeres I i en selvstændig gruppe, der årligt opgøres.

Gruppen består historisk af en række sunde og raske kunder og har derfor haft færre forsikringsudgifter.

Bonus anvendes til at øge opsparingen og udbetales i lighed med loyalitetsbonus.

AFKAST

Pr. 14. september 2021 ligger afkastet på op til 21,71%, og f.eks. har AP bæredygtig givet 15,22% i afkast i 2021. AP Pensions afkast har været rigtig godt de sidste år, og pr. 31. december 2020 lå AP Pension i top med et afkast på 9,76% for 2020. Det samme gælder, hvis man ser over de sidste 3 og 5 år,  hvor AP Pension ligger på en fin 1. plads ved moderat risiko og 15 år til pension ift. de andre kommercielle pensionsselskaber.

Det kundeejede AP Pension købte i 2019 Skandia i Danmark, og den 1. maj 2021 blev Skandias policer overflyttet til AP Pension.

Som vi alle ved kan det tage tid at få et system ajour, vi forventer derfor at alle kunders data er på plads i 2022. Alle kunder får selvfølgelig forrentet deres opsparing som aftalt, ligesom den aftalte forsikringsdækning er gældende.

Hvis du får brug for dine forsikringer, så er du naturligvis korrekt sikret, selvom det ikke fremgår af f.eks. pensionsinfo.dk eller "Min Pension" på APPension.dk.

Vi beklager for de ulejligheder det måtte medfører, men vi ved, at alle i AP Pension arbejder hårdt på at få systemerne opdateret.

Fremover tilbydes I flere muligheder. Vi bestræber os konstant på at udvikle vores forretning, så vi sikrer jer den bedst mulige pensionsløsning. 

Vi glæder os til at mødes og fortælle mere om de mange fordele og muligheder.

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300