Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Fra Skandia til AP

Fra Skandia til AP

I 2019 købte AP Pension Skandia i Danmark og vi har løbende orienteret om overgangen. Investeringsmuligheder og forsikringsbetingelser er tilpasset og forbedret, og vi forventede at Jeres pensionsløsning på nuværende tidspunkt var overgået til AP Pension.

Da Finanstilsynets endelige godkendelse endnu ikke foreligger, har vi ekstraordinært aftalt med AP Pension, at Jeres virksomhed pr. 1. november 2020 kan overgå til AP Pension på gunstige vilkår fx:

  1. Bedre sikkerhed – medarbejderen sikres frem til folkepensionsalderen – altså op til pt. 74,5 år

  2. Lavere omkostninger – få større opsparing via lavere investeringsomkostninger og flere investeringsmuligheder

  3. Personlig service – vi kontakter årligt – eller efter ønske - hver enkelte medarbejder for at høre om deres oplevelser og behov for rådgivning. Konceptet starter til oktober 2020. 

INFORMATION OG AFTALE

Vi fremsender følgende information og aftaler til underskrift:

  1. prissammenstilling – en oversigt over nuværende og fremtidige muligheder (pdf-fil med Jeres firmanavn)

  2. aftale – tiltrædelse til AP Pensions rammeaftale – bemærk at indbetalingsformen på side 2 skal udfyldes og der skal underskrives 3 gange. Aftalen bedes returneret senest fredag den 18. september 2020.

  3.  bilag – AP bilag 1 (16 sider) viser detaljer om pensionsløsningen i AP Pension

  4.  medarbejderinfo – vi vedhæfter et udkast som I evt. kan benytte som det er eller rette til og sende som informationsbrev til Jeres medarbejdere

  5.  medarbejderliste – I må meget gerne gennemgå medarbejderlisten og dele eventuelle ændringer samt udfylde eventuelle mangler. Så er vi sikre på at medarbejderlisten er helt up-to-date.

Ønsker I ikke at benytte dette tilbud så kan I overgå til AP Pension i løbet af næste år, men vi ikke love hvilken prissætning AP Pension vil tilbyde Jer. Den eneste bagdel vi vurderer, at der er ved et skifte, er hvis en medarbejder har valgt mere end 770.000 kr. ved kritisk sygdom – ellers matcher eller forbedrer AP Pension generelt Jeres nuværende pensionsløsning.

RÅDGIVNING

Hvis I accepterer overgangen til AP Pension, så returner aftale (husk 3 underskrifter) pr. e-mail (pdf eller jpg-fil); så kontakter vi hver enkelt medarbejder for personlig rådgivning senere på året. 

Vi er her for dig

Pensions- og investeringsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 20 90 43 00