Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Dansk Firmapension bliver del af PensionsSelskabet pension & health care services

En del af noget større

Dansk Firmapension og PensionsSelskabet pension & health care services er fusioneret og indgår dermed i et landsdækkende samarbejde, der forener syv rådgivningshuse i ét landsdækkende selskab.

Med kontorer fordelt over hele landet, er vi fortsat tæt på jer, men nu med en endnu stærkere organisation og flere samarbejdspartnere og muligheder i ryggen. Det betyder at I beholder den samme nære relation og rådgivning, som I kender, men med en række nye fordele.

 

BETYDNING - VIRKSOMHED & MEDARBEJDERE

Pr. 1. januar 2023 skifter vi vores navn til PensionsSelskabet pension & health care services, men udover dette får det ingen betydning for hverken virksomhed eller medarbejdere, da den nuværende service, rådgivning og pensionsløsning fortsætter uforandret.

Partner & Pensionschef Glenn Due, Partner & Pensionschef Cliff Szast og Pensionskonsulent Charlotte H. B. Pedersen fortsætter alle, og i løbet af 2023 glæder vi os til at præsentere Jer for de mange nye muligheder, som følge at, vi bliver en del af en professionelt landsdækkende organisation med mange samarbejdspartnere.

PensionsSelskabet pension & health care services er en ejerledet virksomhed, som siden 2012 har arbejdet med pensionsformidling til flere end 2.000 danske virksomheder og deres 25.000 ansatte.

 

SAMME LØSNING - FLERE FORDELE

NYE SAMARBEJDSPARTNERE

Vores fusion og nye samarbejdspartner betyder at det fx bliver muligt at spare op og selv investere sin ratepension via Nordnet, for ejerledere og direktører kan vi tilbyde en forsikringsløsning, der sikrer op til 100% af indkomst ved tabt erhvervsevne uden hensyn til offentlige ydelser, og for ansatte kan man sikre sin indkomst ved ved arbejdsløshed via Dansk Lønsikring med rabat. Det varslede gebyr hos AP Pension bortfalder også.

LOYALITETSBONUS

Da AP Pension er kundeejet er det også helt naturligt, at AP Pension giver en del af et eventuelt overskud tilbage til sine kunder. Udbetalingen sker i form af loyalitetsbonus og i 2021 tilbagefører AP Pension 0,2% af depoterne, svarende til i alt 280 mio. kroner. i perioden 2017-2021 De sidste 5 år har AP Pension tildelt i alt 1.230 mio. kroner, svarende til et årligt gennemsnit på 0,28% årligt.

RISIKOBONUS

Fra 2023 kan et eventuelt forsikringsoverskud gives retur og øge din opsparing.

NY HJEMMESIDE OG OVERBLIK

Fra uge 2, 2023 skifter vi www.danskfirmapension.dk ud med www.pensionsselskabet.dk. På den nye hjemmeside kan du læse mere om os, og læse mere om alle mulighederne.

I februar 2023 forbedres vores service yderligere, da du nu får mulighed for – ved hjælp af data fra pensionsinfo – at få et overblik over alle dine personforsikringer og pensionsopsparinger; uanset hvilket pensionsselskab eller bank de måtte være i. Det giver dig et enkelt og overskueligt overblik, samt mulighed for at reagere, hvis du fx ønsker at samle dine pensioner eller at ændre din investeringsrisiko.

AP PENSION - ET KUNDEEJET SELSKAB

Størstedelen af vores kunder har pensionsopsparing i AP Pension. AP Pension blev oprettet i 1919 og har over 100 års erfaring med firmapension og pensionsopsparing. Selskabet er uafhængigt, kundeejet og købte i 2019 Skandia i Danmark, og er det 4. største kommercielle pensionsselskab i Danmark.

AFKAST

2022 har været et dårligt år for danskernes pensionsopsparing og markedet har været præget af uro, stigende udlånsrenter og faldende kurser.

AP Pension har klaret sig relativt godt i markedet og fx har AP Bæredygtig har givet fra -4,93 til -11,12% i afkast pr. 28. december 2022, er der også gode nyheder at hente. Fx har AP skov, landbrug og grøn energi givet 24,77% og AP Invest Private Equity 24,12% i 2022.

Generelt for alle pensionskunder ser 2022 ud til at blive et dårligt år sammenlignet med 2021, som var fantastisk, hvor bl.a. AP Pension d. 31. december 2021 lå i top med et afkast på 9,76% for 2021. Det samme gælder, hvis man ser over de sidste 3 og 5 år, hvor AP Pension ligger på en fin 1. plads ved moderat risiko og 15 år til pension ift. de andre kommercielle pensionsselskaber.

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300