Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Med Nordjylland på kortet

Byd velkommen til Arne

Med Nordjylland på kortet

PensionsSelskabet har længe haft målsætningen om at blive landsdækkende, da vores kunder har afdelinger i hele Danmark, og vi dermed vil kunne servicere dem bedst muligt – ved at være til stede, hvor de er.

Det er nu lykkedes ved, at vi har fået Nordjylland på kortet, og helt konkret har åbnet kontor på Åstrupvej 10, Hjørring. PensionsSelskabet har i den forbindelse, ansat Arne Overgaard Larsen som pensionschef og Associeret Partner.

Arne har været i branchen siden 1989, og har dermed over 30 års erfaring – de sidste 20 år udelukkende med firmapension og sundhedsforsikring.

Senest har Arne været ansat i Jysk Pension, der er blevet solgt til en kapitalfond, og har valgt at gå mæglervejen.

I den forbindelse udtaler Arne:

"Jeg har haft et fantastisk samarbejde med AP Pension i min tid som pensionschef i Jysk Pension. AP Pension er et godt og meget solidt pensionsselskab med de rigtige dyder, de rigtige betingelser, de rigtige priser og et historisk afkast i den absolut bedste ende. Jeg havde derfor ikke lyst til at skifte dette nære samarbejde med AP Pension ud med et job som pensionsmægler. Med den store kundemasse i PensionsSelskabet, vil jeg altid kunne tilbyde garanti overfor mine kunder på, at de har de bedste priser og betingelser, som AP Pension kan tilbyde og det har jeg det rigtig godt med. At jeg så samtidigt har landets førende udbydere af sundhedsforsikringer, tandforsikringer og mulighed for at give mine kommende kunder eget depot i Nordnet oveni hatten er jo ikke dårligere."

afslutter Arne Overgaard Larsen, PensionsSelskabets nye mand i det nordjyske.

Vi er her for dig

Pensionsrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.
Udfyld formularen for fx et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 2090 4300