Sundhed

Den rigtige sundhedsordning kan medvirke til at fastholde virksomhedes resultater via hurtig hjælp, hurtig tilbagevenden på arbejdspladsen, øget medarbejdertilfredshed i tilfælde af sygdom og kan ofte aflæses på bundlinjen.

Hvilken sundhedsordning der er den rigtige til virksomheden, afhænger af jeres behov og ønsker til sundhed. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige sundheds- ordning til virksomheden, og ikke mindst får den markedsført over for medarbejderne - så de ved, hvordan de er sikret.

Hurtig adgang til behandling 

Lifeline Plus Erhverv

En udvidet sundhedsforsikring som er til virksomheden, der ønsker at gøre lidt ekstra for sine medarbejdere. Lifeline plus har en bredere dækning, og ekstra forsikringsydelser som giver medarbejderen ekstra muligheder for behandling.

> Læs mere

Lifeline Standard Erhverv

En grundlæggende sundhedsforsikring for virksomhedens medarbejdere. Du er garanteret, at der er sat gang i en undersøgelses- og/eller behandlingsprocedure inden for 10 arbejdsdage.

> Læs mere

Lifeline Premium

Vores største sundhedsforsikring, den dækker stort set alle områder af sundhedsspektret, hvor du end befinder dig i verden. 

> Læs mere

 

 

 0006-Skandia -Sundhed -220w

Forebyggende behandling

Lifeline Lindring

En forebyggende forsikring, hvor både behandling og rådgivning arbejder sammen. Skader og problemer bliver taget i opløbet, inden de udvikler sig. Den hurtige indsats gør, at du hurtigt er klar igen.

> Læs mere

Til ægtefæller/samlever og privat.

Vi tilbyder selvfølgelig også samme sundhedsforsikringer til ægtefælle/samlever og private. Ægtefælle/samlevers forsikringsdækning følger den dækning som virksomheden har valgt.

> Læs mereAfkast top 3 - en måned