I PensionsSelskabet tilbyder vi meget attraktive pensionsløsninger til private. Vi laver dem både via privat indbetaling eller via en arbejdsgiver administreret løsning.

Uansaet hvad du vælger, har har vi fokus på at rådgive dig bedst muligt, om en individuel pensionsløsning, som er skræddersyet til dig. Vi tilbyder det samtidig til en af markedets laveste omkostninger ÅOP/ÅOK.

For at sikre dig den bedst mulige løsning får du:

  • Personlig rådgivning om dine pensionsmuligheder
  • Fast tilknyttet rådgiver, så du ikke er en i mængden
  • Rådgivning og vejledning i Skandias investeringsunivers
  • Adgang til nogle af markedet laveste omkostninger

På en privat pension har du mulighed for at indbetale på enten en ratepension, ophørende eller livsvarig livrente med fradrag for dine indbetalinger. Alternativt kan du indbetale på en aldersforsikring, dog uden mulighed for fradrag.

Du har via din pensionsordning også mulighed for at sikre dig ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom og dækning ved død.

Kontakt os for mere information

Få en gratis og uforpligtende gennemgang af dine pensionsforhold, så du har et fuldt overblik over din pensionstilværelse og forsikringerdækninger.

 

Indbetaling til privatpension

Indbetaling til ratepension og ophørende livrente

Du kan indbetale 54.700 kr. i 2018 på en ratepension eller ophørende livrente og få fuldt fradrag for din indbetaling. Udbetaling skal ske over minimum 10 år.

Indbetaling til livsvaring livrente

Du kan altid indbetale og få fradrag op til 50.400 kr. i 2018. Indbetalinger større end dette vil kræve en 10-årig indbetalingsaftale eller fradrages over flere år.

Indbetalinger via arbejdsgiver giver altid fuldt fradrag uanset størrelse.

Indbetaling til aldersforsikring

Er der mere end 5 år til, du når folkepensionsalderen, må du kun indbetale 5.100 kr. på din aldersopsparing. Hvis der derimod er mindre end 5 år til, må du indsætte op til 46.000 kr.

 

Afkast top 3 - en måned