Investering

- Afkast og risiko går gerne hånd i hånd.

Det er vigtigt, at du finder en investeringsform, som både giver dig ro i maven, og samtidig leverer et afkast, du kan være glad for.

Vi har 5 forskellige investeringsmuligheder, som dækker forskellige personligheder, ønsker og risikovillighed.Vi rådgiver dig om produkternes indhold og muligheder, så du kan træffe din beslutning om den investeringsform, der passer dig bedst.

> Skandia Basic
Med Skandia Basic er investeringerne bag din valgte profil sammensat af indeksfonde, altså fonde der følger sammensætningen i et bestemte indeks.

> Skandia Safe
Med Skandia Safe får du sikkerhed for, at du ikke kan miste de penge, du sparer op. Skandia Safe giver dig mulighed for et attraktivt afkast, og sikrer dig en minimums udbetaling på pensionstidspunktet.

> Skandia Match
Med Skandia Match har du Skandias erfarne investeringseksperter til at pleje din investeringer. Du fastsætter din 'Match-profil' og Skandia klarer resten.

> Skandia Livscyklus
Med Skandia Livscyklus har du en pensionsopsparing, der automatisk tilpasser sig, hvor mange år du har til pension i forhold til dine behov og risikovillighed.

> Skandia Link
Med Skandia Link sammensætter du din helt personelige portefølje. Du kan vælge mellem flere forskellige aktivklasser og typer af fonde, sådan at dine investeringer matcher dine ønsker og behov.

 

 

 

Afkast top 3 - en måned